Incidenten

Auto raakt van de weg, rijdt door boom en raakt in brand

Nieuw Beerta – Een automobilist is donderdagavond rond 21.19 uur van de weg geraakt. Hij reed vervolgens dwars door een boom waarna zijn auto even verderop tot stilstand kwam, daarna vloog de auto in brand. De brandweer van Bad Nieuweschans werd hiervoor met spoed opgeroepen.

- advertentie - 

De bestuurder en zijn bijrijder mogen van geluk spreken dat ze allebei na de klap zelfstandig konden uitstappen. Ze zijn voor de zekerheid gecontroleerd in een ambulance. Volgens de Koninklijke Marechaussee zijn ze alle twee ongedeerd. De politie zette tijdens het incident de weg af en maakt rapportage op.

Het ongeval vond plaats aan de Hoofdweg in Nieuw Beerta. De brandweer heeft de auto weten te blussen.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close