Incidenten

Rijkswaterstaat voertuig aangereden op N33 bij Veendam

- advertentie -

Veendam – Op de N33 tussen Veendam en Zuidbroek is dinsdagavond een auto van een weginspecteur van Rijkswaterstaat aangereden.

- advertentie -

De weginspecteur beveiligde met zijn voertuig een auto die met pech op de N33 stond. De persoon in de grijze personenauto zag de afzetting te laat en ramde de voorzijde van de auto van de weginspecteur.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De N33 werd tijdelijk gestremd tussen Veendam en Zuidbroek in verband met de afhandeling van het ongeval. De weginspecteur zat ten tijde van de aanrijding niet in zijn voertuig. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept door bergingsbedrijf Fruitema.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button