Op stap

Veiligheidsregio zet streep door alle grote evenementen tot 1 juni

- advertentie -

Groningen – De Veiligheidsregio Groningen heeft een streep gezet door alle grote evenementen in de provincie Groningen tot 1 juni, hiermee volgen ze de Provincie Drenthe die dit afgelopen donderdag al deden.

- advertentie -

‘Paasvuren, bevrijdingsfestivals en Koningsdag moeten niet georganiseerd worden’, zegt voorzitter Koen Schuiling. Hij zegt met het besluit vooral duidelijkheid te willen scheppen.

‘Het RIVM heeft aangegeven dat er zeker tot april maatregelen nodig zijn in de bestrijding van de coronapandemie’, legt Schuiling uit aan RTV Noord. ‘Daarom hebben we nu deze keuze gemaakt, zodat mensen niet onnodig zaken gaan organiseren.’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button