Op stap

Dag van het Park in 2021 gaat digitaal

Oldambt – Evenementen organiseren in coronatijd. Dat is een hele opgave. Zoals het er nu voor staat is het nog altijd niet mogelijk om aankomende zomer fysiek, in de buitenlucht, een evenement te organiseren. De laatste zondag van mei staat echter altijd in teken van de Dag van het Park, georganiseerd door Marketing Oldambt.

- advertentie - 

Dit betekent naast het centraal zetten van het groen in Winschoten ook het in het zonnetje zetten van het verenigingsleven. Daarom is het idee opgevat om dit evenement op een digitale manier toch door te laten gaan. Deelnemende verenigingen kunnen kiezen voor een professionele promotiefilm, welke op de dag van het evenement op verschillende manieren onder de aandacht wordt gebracht.

Het verenigingsleven in Oldambt kan op korte termijn een eerste e-mail met informatie verwachten over dit concept.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button