Incidenten

Politie aanwezig in centrum van Winschoten wegens verwachte demonstratie

- advertentie -

Winschoten – Wegens rondgaande berichten op social media over een mogelijke demonstratie in het centrum van Winschoten, was de politie dinsdagavond met veel eenheden aanwezig. Het Burgemeester Schönfeldplein werd rond 20.10 uur tijdelijk afgesloten. Iets voor 21.00 uur was de rust weder gekeerd.

- advertentie -

Automobilisten, wandelaars en fietsers werden door de politie aangesproken en gesommeerd weg te gaan. De meesten gaven hier gehoor aan, een enkeling bleef hangen en ging, vlak voordat de avondklok in ging, ook weg.

Voorzorgsmaatregelen
Vanmiddag hadden verschillende ondernemers in Winschoten al uit angst voor rellen voorzorgsmaatregelen getroffen. Enkele ondernemers hadden de voorkant van hun pand dicht getimmerd met hout.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button