Kort nieuws

Groningse bibliotheken leren kinderen online gamen

- advertentie -

Oldambt – Kijk elke woensdag naar BiebLab Live,  hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 3 februari spelen we tijdens BiebLab Live de populaire game Among Us.

- advertentie -

Woensdag 3 februari gaan we de online game Among Us spelen. Dit spel speelt zich af in een ruimteschip, waar de spelers zijn verdeeld in twee groepen: bemanningsleden en bedriegers. Terwijl de bemanningsleden verschillende taken moeten uitvoeren, proberen de bedriegers de boel te saboteren.  Lukt het de spelers om samen de sabotageacties ongedaan te maken en de bedrieger te onthullen?

Wat heb je nodig:
– Een tablet, smartphone met de app Among Us

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via youtube.com/bieblab.

BiebLab Live
Jaarlijks bezoeken duizenden kinderen de Groningse bibliotheken en doen ze mee aan vele activiteiten. Nu groepsactiviteiten tijdelijk niet door kunnen gaan, schakelt Biblionet Groningen over naar BiebLab, een YouTube-kanaal voor kinderen. Tijdens BiebLab Live kunnen kinderen iedere woensdagmiddag vanaf de bank of keukentafel meedoen aan spellen en workshops.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button