Weerbericht

In beeld: Winterse buien over Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Vanochtend viel er in Groningen seeuw. In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel geldt code geel voor de kans op gladheid en kan lokaal 1-2 centimeter sneeuw vallen. Het lokale sneeuwdek smelt vanmiddag weer weg. Komende dagen is in het noorden opnieuw kans op sneeuw.

- advertentie -

Vanmiddag is van gladheid en ook van winterpret geen sprake meer met temperaturen die stijgen naar 3-4 graden in het noordoosten en lokaal 8 in het zuidwesten.

Komende dagen opnieuw sneeuwkansen
Ook de komende dagen is kans op sneeuw en dan vooral in het noorden van het land. In het midden en zeker zuiden valt flink wat regen. De temperatuurverschillen tussen noord en zuid zijn donderdag en vrijdag groot. In het noorden is het veelal 3-4 graden, terwijl in het zuiden het kwik vrijdag stijgt naar 9 tot lokaal 11 graden.

Deel jouw foto op Instagram met #OldambtNu of zet je foto in een reactie op Facebook!

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button