Gemeente

Jurrie Nieboer geïnstalleerd als wethouder van Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Maandagavond nam de gemeenteraad een besluit over de benoeming van Jurrie Nieboer (Partij voor het Noorden) als nieuwe wethouder van Oldambt. Per vandaag, 1 februari, volgt Jurrie Nieboer Bard Boon op, die sinds 2010 wethouder was.

- advertentie -

Bard Boon maakte in januari bekend te stoppen als wethouder om met pensioen te gaan.

Over Jurrie Nieboer
Jurrie Nieboer (56 jaar) is geboren en getogen in Winschoten. Jarenlang was hij het vertrouwde gezicht van de afdeling communicatie van Afeer. Naast zijn professionele carrière als communicatieadviseur, was hij sinds 2010 raadslid in Oldambt en een van de belangrijke spelers binnen de Partij voor het Noorden.

Portefeuilles
Jurrie Nieboer neemt alle portefeuilles van Bard Boon over, behalve het eerste locoburgemeesterschap. Dat neemt wethouder Erich Wünker op zich.

Lees ook: Bard Boon stopt als wethouder, Jurrie Nieboer beoogd opvolger

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button