Op stap

Inschrijven dag van het park nu mogelijk

Winschoten – Voor wie het gemist heeft: inschrijven voor de online editie van Dag van het Park is inmiddels mogelijk! De eerste deelnemers hebben zich al gemeld. Tijdens de online editie ligt de focus op het creëren van professionele promotiefilms voor de deelnemers, welke op de laatste zondag van mei voor het eerst online te bewonderen zijn in een digitale versie van het bekende evenement.

- advertentie - 

Sander Blom Films verzorgd de opnames en montage. Kortom, een creatieve oplossing om het evenement toch door te laten gaan en een uitgelezen mogelijkheid voor deelnemers om een tijdloze, professionele promo te verkrijgen. Geïnteresseerd? Geef je dan zo spoedig mogelijk op!

Dit kan door een e-mail te sturen naar mick.zuurman@marketingoldambt.nl. Verdere informatie over deelname komt dan zo spoedig mogelijk jouw kant op.

Lees ook: Dag van het Park in 2021 gaat digitaal


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button