Incidenten

Kop-staart botsing tussen twee auto’s in Winschoten

Winschoten – Vrijdagavond omstreeks 19:15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval aan de Beertsterweg in Winschoten. Bij aankomst bleek er een kop-staart botsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s. Het ongeluk gebeurde toen automobilist wou afslaan bij het tankstation.

- advertentie - 

Een andere automobilist botste door nog een onbekende oorzaak daar achterop. De voorste auto kwam vervolgens tot stilstand in een grasveld.

Twee ambulances kwamen ter plaatse bij het ongeluk. De ambulancemedewerkers hebben de bestuurders nagekeken op verwondingen. Al snel werd duidelijk dat de bestuurders niet gewond waren geraakt. Niemand hoefde dan ook mee naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakte door het ongeluk beschadigd. Een berger heeft de voertuigen afgesleept.

 

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button