Algemeen

Zondag alle test- en vaccinatielocaties dicht wegens code rood

- advertentie -

Groningen – Zondag komt er hevige sneeuwval in combinatie met veel wind. Het KNMI heeft code rood afgegeven voor het gehele land. Dit houdt in dat alle test- en vaccinatielocaties in het gehele land dicht zijn. En dus ook die van GGD Groningen.

- advertentie -

Afspraak verzetten
Alle afspraken die ingepland staan voor zondag 7 februari 2021 bij MartiniPlaza en aan de Europaweg komen te vervallen. Iedereen die voor deze dag een afspraak voor vaccinatie heeft, wordt gebeld om deze af te zeggen.

Je kunt als de weersomstandigheden weer normaal zijn bellen om je afspraak voor vaccinatie opnieuw in te plannen. Bel hiervoor het telefoonnummer dat in je uitnodigingsbrief staat.

Heb je een afspraak voor een corona-test? Dan kun je een nieuwe afspraak maken door te bellen met de landelijke afsprakenlijn: 0800-1202 of online via coronatest.nl.

Geen verspilling vaccins
De ongebruikte vaccins gaan in een speciaal daarvoor geschikte koelkast. We gebruiken de vaccins in de aankomende dagen. De aanlevering van vaccins passen we zo nodig aan, zodat we niet onnodig vaccins verspillen.

Meer informatie
Bij vragen bel je met het landelijke informatienummer 0800-1351. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur. Het corona-informatienummer van GGD Groningen is zondag 7 februari door code rood ook niet bereikbaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button