Algemeen

Interoffice uit Winschoten doneert 120 flessen shampoo aan Voedselbank Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Voedselbank Oldambt mocht dinsdagmorgen een aantal dozen met shampoo in ontvangst nemen. Er werden in totaal 120 flessen gevuld met shampoo van een bekend merk geschonken aan de voedselbank.

- advertentie -

De voedselbank Oldambt voorziet inmiddels 385 huishoudens wekelijks van voedselpakketten in de regio Oldambt en Pekela. De voedselbank heeft als doel om mensen te helpen welke zeer weinig geld hebben of mensen die op of onder het bestaansminimum leven.

Tevens wordt er samen met de mensen gekeken hoe de financiële problemen structureel opgelost kunnen worden, zodat de voedselhulp van korte duur is.
De organisatie wordt in zijn geheel gerund door vrijwilligers.

Interoffice
Interoffice heeft alles wat u nodig heeft op kantoor zoals kantoorartikelen, facilitaire middelen, kantoormachines en kantoormeubelen. Interoffice.nl is er voor bedrijven en consumenten en heeft bovendien het meest complete assortiment met ruim 50.000 artikelen die uit voorraad leverbaar zijn en kunnen worden bezorgd binnen 24 uur in Nederland en België. Naast het bezorgen kunt u al onze producten ook afhalen in onze winkel in Winschoten.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button