Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Groningse bibliotheken maken stripboek met kinderen

- advertentie -

Oldambt- Kijk elke woensdag naar BiebLab Live,  hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 17 februari kan je tijdens BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) je een eigen stripverhaal maken. Én misschien komt jouw verhaal wel in een echt stripboek…

- advertentie -

Woensdag 17 februari duiken we in de wereld van strips en illustraties. In de studio kun je meedoen aan het stripboek van Jeroen en Jolanda. Deze middag gaan we zelf stripverhalen maken. De leukste verhalen worden opgenomen in een echt stripboek!

Daarnaast hebben onze verslaggevers op locatie weer de leukste tips en trucs voor je. Neem een kijkje in Ida’s creatieve wereld, duik met Michelle en Harma in de boekenkast en doe mee met een nieuw experiment van Dr. Loepf.

Wat heb je nodig:

  • papier en potloden/viltstiften

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via youtube.com/bieblab.

BiebLab Live
Jaarlijks bezoeken duizenden kinderen de Groningse bibliotheken en doen ze mee aan vele activiteiten. Nu groepsactiviteiten tijdelijk niet door kunnen gaan, schakelt Biblionet Groningen over naar BiebLab, een YouTube-kanaal voor kinderen. Tijdens BiebLab Live kunnen kinderen iedere woensdagmiddag vanaf de bank of keukentafel meedoen aan spellen en workshops.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button