Gemeente

Door het weer is de afvalinzameling van maandag aangepast

- advertentie -
Oldambt – Vanwege de gladheid lukt het vandaag niet om de PMD-containers in Winschoten Noord te legen. De route wordt verplaatst naar woensdag 17 februari.

- advertentie -

De retourstoffenroute van vandaag gaat ook niet door. Deze route stond gepland voor de dorpen Nieuwolda, Nieuw Scheemda en ’t Waar. De route wordt niet ingehaald. Het verzoek is om de spullen die aan de weg liggen weer weg te halen en op het volgende inhaalmoment aan te bieden.

De GFT-route van vandaag wordt wel gewoon gereden. Vanmorgen was het te glad, maar nu de gladheid grotendeels is verdwenen, is de route weer hervat. Er is een extra vrachtwagen ingezet en omdat er in deze tijd van het jaar weinig GFT-afval wordt aangeboden, kunnen we deze route wel gewoon vandaag afmaken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button