Algemeen

Vaccinatie- en testlocaties maandag dicht

- advertentie -

Groningen – Voor maandag 15 februari 2021 heeft het KNMI code rood afgegeven vanwege verraderlijke gladheid. GGD Groningen heeft daarom besloten dat al haar test- en vaccinatielocaties op maandag 15 februari 2021 dicht zijn.

- advertentie -

Alleen onze locaties in de stad Groningen: MartiniPlaza en Europaweg gaan ’s middags vanaf 12.00 uur weer open.

Afspraken worden verplaatst naar de middag
Heb je maandagochtend 15 februari 2021 een afspraak voor vaccineren of testen? Dan kun je ’s middags terecht vanaf 12.00 tot 16.30 uur op onze vaccinatie- en testlocatie in MartiniPlaza of op onze testlocatie aan de Europaweg.

Je hoeft dus geen nieuwe afspraak te maken, maar je kunt langskomen met je afspraakbevestiging van maandag 15 februari 2021. Dit kan ook als je bijvoorbeeld een afspraak had in Winschoten: ook met die afspraakbevestiging kun je terecht bij onze locaties aan de Europaweg en MartiniPlaza

Kom je liever op een ander moment?
Voor het verzetten van je vaccinatieafspraak neem je contact op met het telefoonnummer in de uitnodigingsbrief.
Voor een nieuwe testafspraak neem je contact op met 0800-1202 of coronatest.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button