Incidenten

UPDATE: Lichaam gevonden bij treinspoor in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op last van de politie was er zondagavond geen treinverkeer mogelijk tussen Winschoten en Weener. Door Arriva werden er bussen ingezet op het traject om onder andere de gestrande reizigers verder te vervoeren.

- advertentie -

De politie ter plekke heeft bevestigd dat er een lichaam is gevonden, het is onbekend of het slachtoffer is aangereden door een trein. De recherche van de politie heeft hier gedurende de avond onderzoek naar gedaan.

Naast de politie kwamen de incidentenbestrijders van spoorwegbeheerder ProRail ter plekke om de politie te ondersteunen. Het onderzoek is vooral gericht op de doodsoorzaak en het vaststellen van de identiteit.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button