Incidenten

Beschonken man parkeert auto verdacht en wordt opgepakt

- advertentie -

BundeAfgelopen maandagavond kwam een Nederlandse bestuurder om 22.30 uur zonder benzine te zitten, de man was even daarvoor via de A7 naar de A280 gereden, hij moest daarom direct de afrit nemen naar Bunde-West. Echter zette de man zijn bestelbus verdacht neer bij een bouwplaats. Een voorbijkomende mevrouw vertrouwde het niet en belde de politie.

- advertentie -

Toen de Duitse politie de man even later controleerde, vertelde hij per ongeluk de grens was gepasseerd. Hij reedt namelijk vanuit Groningen over de A7 en reedt vervolgens Duitsland in. De man verkeerde onder invloed van alcohol. Een blaastest wees uit dat hij 1.07 promille alcohol in zijn bloed had. Daarnaast had de man verdovende middelen gebruikt. Hij had ook een kleine hoeveelheid op zak.

Hij kreeg een rijontzegging en werd meegenomen naar een politiebureau, waar een bloedproef werd genomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button