Incidenten

Gewonde bij ernstig ongeluk Oostwold; hulpverlener wordt aangereden

- advertentie -

Oostwold –  Aan de Polderweg ie zaterdagmiddag een scooterrijder zwaargewond geraakt nadat hij achter op een stilstaande auto was gebotst.

- advertentie -

In de auto zaten vier mensen, deze raakten niet gewond. De politie zal het ongeval in beeld brengen. De weg was tijdens het ongeluk afgesloten voor het verkeer. De scooterrijder is met spoed overgebracht naar het UMC in Groningen.

Ambulacemedewerker
Toen de hulpverleners ter plaatse bezig waren kwam er een voertuig met hoge snelheid voorbij rijden. De ambulance medewerker gebaarde nog naar het voertuig dat deze gas moest minderen, maar dat gebeurde niet. Hij kwam met zijn hand tegen de spiegel aan en raakte hierbij licht gewond.

De spiegel raakte van de auto en het voertuig ging er vervolgens vandoor. De politie laat via Twitter weten opzoek te zijn naar getuigen. De politie is op zoek naar getuigen. Het gaat om een blauwe auto, vermoedelijk een Peugeot met twee inzittenden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button