Economie

Websitebouwer uit Winschoten maakt gratis afspraakplanner voor winkeliers

- advertentie -

Winschoten – Vanaf 3 maart 2021 mogen winkeliers hun winkels openen op afspraak. OnlineBouwers een IT bedrijf uit Winschoten wil alle winkeliers in Nederland graag ondersteunen. Daarom hebben zij een gratis systeem gebouwd waar klanten een afspraak kunnen maken bij hun favoriete winkel.

- advertentie -

“Als winkelier kun je je aanmelden op www.langsdewinkel.nl, daar krijg je een eigen link waarop de klant zijn afspraak kan inplannen. Alle aanmeldingen krijg je binnen op het door jou aangegeven mailadres.” vertelt Martin Kok, Eigenaar van OnlineBouwers.

“Als winkelier is het in deze periode handig om een online systeem te hebben waar de klant zijn afspraak kan inplannen. De winkelier kan zich makkelijk en snel aanmelden en zijn eigen tijdsvakken aangeven.” zegt hij. “Wij hebben veel vraag gekregen van onze cliënteel voor een systeem waar klanten een afspraak kunnen maken.”

Het kabinet is voornemens om met ingang van 3 maart winkelen op afspraak mogelijk te maken. Het is de bedoeling dat de winkelier ervoor zorgt dat de regelgeving wordt gehandhaafd.

– Winkels mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel hebben. Die moeten zich 4 uur van tevoren hebben aangemeld.
– Een winkel met meerdere verdiepingen mag maximaal 2 klanten per verdieping toelaten.
– De afspraken zijn voor minimaal tien minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen.
– Daarbij blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button