Economie

Horecaondernemers in actie: ‘Let op! U mag hier wel op de grond zitten, maar niet op ons terras!’

Winschoten – ‘Let op! U mag hier wel op de grond zitten, maar niet op ons terras!’ En: ‘Gezelligheid is verboden!’ Dat zijn enkele teksten die op bordjes staan bij Balkan restaurant Makedonia aan de Engelstilstraat in Winschoten. Ondernemers in de horeca voeren vandaag actie tegen de aanhoudende coronamaatregelen.

- advertentie - 

Horecaondernemers zijn het er niet mee eens dat er voor hen geen versoepelingen van de coronamaatregelen komen, terwijl ze vinden dat op het terras wel genoeg mogelijkheden zijn om het voor gasten te openen.

(Lees verder onder de foto)

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Oproep
Tientallen afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hebben hun leden opgeroepen dinsdag te protesteren tegen de coronaregels door hun terrassen te openen, maar geen eten en drinken te verkopen. Aan deze oproep wordt door het hele land, zo ook in Winschoten, gehoor gegeven.

Naast Makedonia hebben ook Brasserie Pand 147 en Pizzeria Gepetto hun terras buiten geopend.


OPROEP: Heb jij ook je terras als ondernemer geopend? Laat het ons weten via het contactformulier, het liefste met een horizontale foto. 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button