Economie

BJJ Logistics viert 22-jarig bestaan met nieuwe website

- advertentie -

Winschoten – Op 22 februari 2021 heeft BJJ Logistics B.V. gevestigd aan de J.A.Koningstraat 28D in Winschoten zijn 22e verjaardag gevierd. “Dit hebben we op een bescheiden wijze gevierd. Uiteraard met in achtneming van alle geldende beperkende maatregelen met betrekking tot corona.” vertelt directeur Bert Jan Jager.

- advertentie -

BJJ Logistics is in 1999 opgestart. Na meer dan 20 jaar ervaring in diverse operationele en commerciële functies was het voor Jager de tijd rijp om voor zich zelf te beginnen. Met alle opgedane kennis en expertise heeft hij met zijn bedrijf BJJ Logistics zich ontwikkeld tot een allround logistieke dienstverlener die alle disciplines in huis heeft.

“BJJ Logistics heeft een concept te ontwikkeld waarbij het volledig ontzorgen van de klant centraal staat. Door de jaren heen zijn veel veel relaties gebruik gaan maken van onze diensten.” vertelt Bert Jan trots. “Klanten van het eerste uur zijn BJJ Logistics trouw gebleven.”

Nieuwe website
“Regelmatig kregen we de opmerkingen als, ‘We wisten niet dat jullie dit ook deden’.” zegt Bert Jan. “Dit is dan ook het moment om onze totaal vernieuwde website te lanceren, daarnaast hebben we ook onze huisstijl aangepast. Onze nieuwe website geeft nu een compleet beeld van al onze diensten.?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button