Economie

Contactberoepen weer open; afspraken stromen binnen

- advertentie -

Oldambt – Na maanden gesloten te zijn, mogen contactberoepen weer klanten ontvangen. Voor kappers en nagelsalons was het de drukste periode van het jaar toen in december de deuren ineens dicht moesten. En de maanden er voor waren ook al pittig omdat voor veel van deze ondernemers geen steun beschikbaar was.

- advertentie -

Bij kapsalon Janet in Winschoten ontplofte de telefoon op zondag 21 februari toen al uit lekte dat de kappers waarschijnlijk weer open mochten. De telefoon bleef maar rinkelen en de appjes stroomden binnen. Janet en de vele andere kappers waren uiteraard blij toen ze het eerste nieuws hoorden, maar moesten nog even wachten op de persconferentie of het echt zou mogen. Inmiddels staat bij Janet de agenda behoorlijk vol en zijn de eerste klanten al tevreden naar huis gaan met een nieuwe coupe. Knippen, kleuren, iedereen is er echt aan toe.

(Lees verder onder de foto)

Maar niet alleen de kappers in het Oldambt, ook de nagelsalons hebben het ontzettend druk. In deze sector wordt altijd al met mondkapjes en extreme hygiëne gewerkt. En zijn ze dus blij dat de klanten weer geholpen mogen worden. Bij Marga van M-Nailcare in Scheemda stromen de afspraken binnen. Voor kunstnagels, maar zeker ook de diverse klanten die nagels bijten zijn blij dat ze weer geholpen kunnen worden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button