Algemeen

Eextahal Scheemda toegewezen als vaccinatielocatie

Scheemda –  De GGD Groningen gaat de Eextahal gebruiken als vaccinatielocatie. Daarover is de gemeente Oldambt recent geïnformeerd. De Gemeentelijke Gezondheidsdiensten (GGD) zal spoedig beginnen met het inrichten van de locatie.

- advertentie - 

Dit blijkt uit een brief die de gemeente aan omwonenden heeft verstuurd. “Als omwonende zult u hier waarschijnlijk wel iets van merken.”

“De concrete invulling, denk aan het aantal vaccinatiestraten en het moment van opening, is op dit moment nog niet bekend. De GGD zal daarover binnenkort meer informatie delen via haar website en in een persbericht.” aldus de gemeente Oldambt.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button