Incidenten

Hardleerse verdachte smijt drugs uit het raam en wordt gepakt

- advertentie -

Winschoten – Tijdens een onopvallende politie surveillance werd er door agenten geprobeerd een voertuig te doen stilhouden, echter voor het voertuig stopte moest de bestuurder/verdachte nog iets kwijt vanuit het raam.

- advertentie -

Het bleek te gaan om een hardleerse verdachte want net als op 3 december 2020 had ook nu deze verdachte maar liefst 79 bolletjes harddrugs in zijn bezit, dit smeet hij uit het raam op de Acacialaan in Winschoten.

De 30-jarige verdachte uit Hoogezand is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. De drugs is in beslag genomen en zal worden getest door het NFI, daarna zal de drugs worden vernietigd.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button