Algemeen

Dit weekend geen treinen wegens werkzaamheden; ook meerdere wegafsluitingen

- advertentie -

Winschoten – ProRail werkt zaterdag 13 en zondag 14 maart op meerdere plekken aan de vernieuwing van het spoor tussen Groningen en Weener/ Veendam. Daarom rijden beide dagen geen treinen op deze trajecten.

- advertentie -

Arriva zet bussen in. De busreis tussen Groningen en Veendam duurt tot 30 minuten langer dan de reguliere treinreis. De busreis Groningen–Weener duurt tot 45 minuten langer dan de reguliere treinreis. ProRail voert onder meer las- en slijpwerkzaamheden en onderhoud aan overwegen en schouwpaden uit.

Ook enkele spoorwegovergangen worden afgesloten, waaronder die aan het Sint Vitusholt en de Garst. De omleiding wordt ter plekke met gele borden aangegeven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button