Cultuur

Voorleeshalfuurtje: Opa Jan zakt door zijn stoel

- advertentie -

Oldambt – Kom je ook luisteren naar een nieuw voorleesverhaal? De Groningse bibliotheken lezen wekelijks voor via Facebook Live. Tijdens het BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je genieten van de mooiste prentenboeken.

- advertentie -

Woensdag 17 maart lezen we om 10.00 uur voor uit ‘Opa Jan zakt door zijn stoel’.

Het prentenboek ‘Opa Jan zakt door zijn stoel’ is geschreven door Marius van Dokkum. Opa Jan snoept veel te veel. Daardoor scheurt hij niet alleen uit zijn broek, maar zakt hij ook nog door zijn stoel! Ga je mee kijken hoe opa daar weer uitkomt?

De online voorleesactiviteit begint woensdag 17 maart om 10.00 uur en wordt uitgezonden via facebook.com/groningsebibliotheken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button