Politiek

Gemeentebelangen Oldambt in actie voor een gemeente zonder zwerfafval

Blauwestad – Vandaag is het de Landelijke Opschoondag. Het doel is om in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Ook Gemeentebelangen Oldambt doet hieraan mee. Op diverse plekken zijn leden van de partij actief voor een gemeente zonder zwerfafval.

- advertentie - 

Raadslid Grietje Musch van Gemeentebelangen Oldambt: ,,Het valt mij op dat niet iedereen even sociaal met zijn omgeving omgaat. Je wilt niet weten hoeveel afval we in korte tijd zijn tegengekomen. Als iedereen zijn troep in een vuilnisbak zou gooien, zou de gemeente er een stuk aangenamer uitzien. Maar we steken vandaag graag onze handen uit de mouwen voor een schoner Oldambt.”

Gemeentebelangen Oldambt gaat vaker opschoonacties houden en zal anderen aansporen hieraan mee te doen.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button