AlgemeenVideo

UPDATE: Demonstratie in centrum Winschoten tegen huidige lockdown (video)

Winschoten – In het centrum van Winschoten werd zaterdagmiddag een demonstratie opgezet. Dit tegen de lockdown. Tientallen mensen liepen door het centrum, onder andere met een spandoek met de tekst: ‘Stop de Lockdown’.

- advertentie - 

Ook werden er zo nu en dan wat leuzen geroepen, terwijl demonstranten flyers uitdeelden aan omstanders. Er deden zich geen incidenten voor bij het protest, dat verder rustig verliep. BOA’s waren aanwezig om de demonstratie in goede banen te leiden.

De gemeente heeft vooraf toestemming gegeven voor deze demonstratie. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema kwam ook langs bij het protest samen met de vergunningverlener. Zij was niet aanwezig met een voor of tegen mening. “Iedereen heeft het recht om te demonstreren, daarom hebben we ook een vergunning afgegeven.” zegt zij tegen OldambtNu.nl

- advertentie - 

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button