Sport

BATO-jeugd gaat hardlopen voor nieuwe trainingspakken!

- advertentie -

Winschoten – Sinds kort heeft v.v. BATO een nieuwe partner voor de clubkleding genaamd Mutasport. De volledige jeugd van v.v. BATO wordt straks in het nieuw gestoken. Het leek de jeugdcommissie van de Winschoter vereniging een mooi idee om met een sportief evenement een alternatieve trainingsactiviteit te bieden op de zaterdag.

- advertentie -

Er is gekozen voor een specifiek doel: ‘Iedereen loopt voor een nieuw trainingspak bij de vereniging.’ Voor elkaar en door elkaar zijn daarbij de sleutelwoorden. De jeugdcommissie van v.v. BATO organiseert deze sponsorloop op zaterdag 10 april 2021. We hopen dat de tijden snel opknappen zodat we jullie weer op ons gezellige sportpark mogen ontvangen. Voetballen met plezier doet meer! Tot snel.

U kunt ook helpen! Meer informatie in de onderstaande flyer.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button