Cultuur

Fotowedstrijd Schierste Ploatje start op 5 april

- advertentie -

Oldambt – 8 deelnemers, 6 opdrachten, veel ‘schiere ploatjes’! Op maandag 5 april start de fotowedstrijd ‘Schierste Ploatje’, een Oldambtster remake van het bekende televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Acht fotografen uit Oldambt gaan samen de strijd aan tijdens maandelijkse opdrachten om de mooiste foto te maken. De uiteindelijke winnaar wint een expositie en een uniek weekend weg in Oldambt.

- advertentie -

Thuisopdrachten
Naast deze officiële wedstrijd met acht deelnemers is het voor overige liefhebbers van fotografie ook mogelijk om mee te doen met de opdrachten. De opdrachten worden vanaf 5 april maandelijks geplaatst op de website oldambt.groningen.nl, door de gemaakte foto vervolgens op Instagram te plaatsen met de hashtags #VisitOldambt en #SchierstePloatje ding je mee naar de prijzen.

Verdere info valt binnenkort te vinden op de eerdere genoemde website en het is zeer aan te raden om op Instagram de pagina @VisitOldambt te volgen, niet in de laatste plaats om al die prachtige ‘ploatjes’ uit ons mooie Oldambt langs te zien komen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button