Cultuur

Boekeloere met schrijver Joost Oomen

Oldambt – Woensdagavond 31 maart is schrijver Joost Oomen te gast bij de online boekenclub van Biblionet Groningen. Tijdens Boekeloere gaat hij met presentator Arno van der Heyden in gesprek over zijn boek ‘Het perenlied’, een betoverend verhaal over de liefde. De uitzending is van 19.00 tot 19.45 uur rechtstreeks te volgen via de Facebookpagina van de Groningse bibliotheken.

- advertentie - 

Dichter, theatermaker en muzikant Joost Oomen debuteerde in 2020 als romanschrijver met ‘Het perenlied’, een betoverend verhaal over een Bietenkoningin, onuitgesproken liefde en de fuik van Disney.

In ‘Het Perenlied’ wordt Gabriel verliefd op de Bietenkoningin, een meisje geboren uit drie bieten. Samen beramen ze een protestactie tegen het pretpark waar ze werken. Wanneer hun actie mislukt, vertrekt de Bietenkoningin naar New York om haar vader te zoeken, die daar zelf op zoek is gegaan naar zijn grote liefde, een collega die omkwam tijdens de aanslagen op het World Trade Center.

Woensdag 31 maart spreekt presentator Arno van der Heyden met Joost Oomen over zijn boek. Kijkers kunnen via de chat meepraten en vragen stellen. De uitzending is van 19.00 tot 19.45 uur rechtstreeks te volgen via www.facebook.com/groningsebibliotheken.

Boekeloere
Praat je graag over boeken? Vind je het leuk om samen met andere mensen een boek te lezen? Dan is Boekeloere van de Groningse bibliotheken wat voor jou! In deze online boekenclub lezen we samen een boek en praten we erover op een speciale Facebookpagina. Ook zal de schrijver van het boek meedoen aan de gesprekken tijdens een uitzending via Facebook Live. Iedereen kan gratis lid worden van Boekeloere.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button