Op stap

Avondvierdaagse Winschoten vindt ook dit jaar niet plaats

- advertentie -

Winschoten – Nadat de Avondvierdaagse in 2020 vanwege corona is afgelast, zal het evenement ook in 2021 geen doorgaan vinden. Deze zou in Winschoten van 7 t/m 11 juni worden gelopen, maar dit blijkt dus toch te vroeg. De landelijke Avondvierdaagse biedt wel de Home Edition die afgelopen jaar zeer succesvol bleek.

- advertentie -

Home Edition
Met de Home Edition bieden wij iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Om aan te melden kijk op de website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button