Op stap

Nieuwe LEGO Challenge bij BiebLab

- advertentie -

Oldambt – Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 7 april houden we tijdens BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) een LEGO Challenge!

- advertentie -

Na het enorme succes van de eerste 2 edities gaan we op woensdag 7 april een nieuwe LEGO Masters Junior organiseren. Jeroen en Jolanda hebben deze middag een nieuwe challenge. Doe vanuit huis mee en maak kans op een bijzondere “hoofdprijs”.

Wat heb je nodig:

  • een bak met LEGO-blokjes
  • een tablet of telefoon: tijdens de challenge vragen we je om een foto te maken van je bouwwerk en deze te mailen naar bieblab@biblionetgroningen.nl

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via www.youtube.com/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button