Op stap

Groningen HartVeilig (GHV) start met online reanimatie cursus

- advertentie -

Groningen – Vanwege Corona is Groningen HartVeilig (GHV) vanaf vorig najaar gestopt met het geven van reanimatiecursussen en -trainingen. “Daarom zijn wij op 6 april gestart met een gratis online reanimatiecursus.”

- advertentie -

“Alle burgerhulpverleners in de gemeente Groningen zijn uitgenodigd voor de gratis online reanimatie cursus. We zijn gestart na Pasen  met 600 deelnemers, een uitkomst waar we erg blij mee zijn. De burgerhulpverleners in de gemeente Groningen krijgen hierdoor apart een uitnodiging. Door de grote opkomst zijn we met de voorbereidingen van een tweede ronde bezig.” aldus Groningen HartVeilig.

“Deze online reanimatiecursus is een moderne en nieuwe mogelijkheid om de theorie en praktijk weer te oefenen. In één week tijd volgen de deelnemers 7 modules. De tijdsinvestering is 5 tot 15 minuten per dag.” zeggen ze. “De cursus dient ter voorbereiding op de herhalingstraining, die we zodra het kan “en masse” gaan organiseren.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button