Incidenten

Brandweer ter plaatse bij gezonken boot Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Aan de Renselkade in Winschoten werd de brandweer donderdagmiddag ter assistentie gevraagd in verband met een gezonken boot. De boot zou gister nog gedreven hebben maar vandaag werd de boot onder water aangetroffen.

- advertentie -

De hulpverleners en het Waterschap Hunze en Aa’s heeft olie absorptie sokken geplaatst. Deze absorberende slangen zorgen ervoor dat de vrijkomende olie niet verder kan verspreiden.

Het brandweerkorps uit Winschoten heeft samen met brandweer Bedum olie schermen geplaatst. De olieschermen zijn bedoeld om de vervuiling in te dammen. Het moet ervoor zorgen dat het oliespoor niet verder kan drijven en verder kan uitlekken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button