Algemeen

Steigerbrug in Blauwestad wordt aangepast met draaiend deel

Blauwestad – In Blauwestad ligt tussen de wandelboulevard in het Havenkwartier en strand Zuid een houten steigerbrug. Om in de toekomst nog meer vaarroutes te creëren, wordt in deze steiger een draaiend deel aangebracht.

- advertentie - 

De werkzaamheden kunnen niet worden uitgevoerd zonder enige overlast. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt de steiger van half april tot begin juni afgesloten voor publiek. Wandelaars en fietsers kunnen vanaf het strand over de dam in de Hoofdstraat richting het Havenkwartier.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button