Economie

Slagerij Hofman opent zaak in Veendam

Winschoten – Afgelopen maand heeft ondernemer André Hofman zijn vierde vestiging van Of Je Worst Lust mogen openen. Naast zijn winkel in winkelcentrum ‘t Rond in Winschoten, winkelcentrum de Hooge Meeren in Hoogezand en winkelcentrum Lewenborg in Groningen heeft Hofman zijn vierde zaak geopend in Veendam.

- advertentie - 

“Met ons filiaal aan de Kerkstraat 29 verwelkomen wij graag de klanten en bieden ze onze specialiteiten aan waar wij uitermate trots op zijn.” zegt Hofman. De deuren werden op 13 maart geopend voor het publiek.

Slagerij
Aan een slagerij denk je natuurlijk aan verschillende soorten worst. Maar Slagerij Hofman doet nog veel meer. “Men kan bij ons ook van alles bestellen. We maken hapjesschalen, pakketten voor barbecue, gourmet en fondue en ook voor complete buffetten kan de klant bij ons terecht.”

(Lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Waarom in Veendam? Op deze vraag antwoord André dat het een logische plek voor hem was. “In de regio zijn we al een tijdje bekend. We hebben al diverse winkels maar nog niet in Veendam, waar we normaliter op markten en beurzen staan.” Hij vervolgt: “Zo ook in Veendam en dat verliep altijd succesvol. Alle evenementen liggen nu stil maar dat moeten wij zelf natuurlijk niet gaan doen.”

(Lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Beurzen en markten
Slagerij Hofman bedient normaliter rond de zeshonderd beurzen en andere evenementen per jaar. “Mensen bestellen in deze tijd bijvoorbeeld weer meer hapjesschalen, en als de weersomstandigheden het toelaten, wordt er straks ook weer gebarbecued, maar uiteraard zijn de aantallen die we momenteel verkopen niet te vergelijken met de aantallen die we aan grote evenementen en voetbalkantines, om maar wat te noemen, leveren.” zegt Andre.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button