Incidenten

Getuigen gezocht: Woninginbraak Kanaalweg te Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De politie onderzoekt een woninginbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek. De inbraak is gepleegd tussen maandag 5 april 2021 22:00 uur en dinsdag 6 april 2021 08:00 uur in de Kanaalweg te Scheemda. Vluchtroute: Kanaalweg, Stationstraat, Merelstraat,

- advertentie -

Toedracht: Cilinder afbreken (Bulgaarse methode).

Heeft u of één van uw huisgenoten:
– Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
– Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
– Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
– Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button