Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Koen Ronner volgt Harry Scholte op als directeur Rabobank Groninger Land

- advertentie -

Oost Groningen – Na 38 jaar te hebben gewerkt in de regio van Groninger Land, neemt Harry Scholte afscheid als directievoorzitter én boegbeeld van Rabobank Groninger Land.  Hij gaat een nieuwe functie bekleden binnen de Rabobankorganisatie.

- advertentie -

Scholte wordt directeur Coöperatiezaken voor de regio Groningen en Drenthe en zal zich specifiek richten op een aantal maatschappelijke thema’s. Harry Scholte wordt opgevolgd door Koen Ronner.

Hij heeft ruime ervaring bij een groot aantal lokale Rabobanken en vindt het een mooie uitdaging om in onze ondernemende regio  aan de slag te gaan. De komende maanden gaat Koen Ronner uitgebreid kennis maken met het gebied. Harry Scholte gaat hem daarbij waar mogelijk ondersteunen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button