Algemeen

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt houdt crowdfunding voor nieuwe toestellen

- advertentie -

Winschoten – Sinds 2017 zijn er plannen om Speeltuin Sint Vitusholt uit te breiden met ‘natuurlijk ‘ spelen, met toestellen voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Dat gedeelte moet komen te staan achter de voetbalkooi. Met deze uitbreiding is een bedrag gemoeid van totaal € 232.500,00

- advertentie -

Mede door fondsen is er inmiddels ongeveer € 165.000,00 bij elkaar. Er is dus nog een bedrag van € 67.500,00 nodig om aan het totaalbedrag te komen. Speeltuin Sint Vitusholt: “Hierbij vragen wij aan jullie om via een crowdfunding een donatie te doen. Het maakt niet uit hoeveel u doneert. Elk bedrag is welkom. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer: NL38ABNA021.10.16.683 ten name van Speeltuinvereniging Sint Vitusholt.”

Fondsen willen vaak graag nagaan of er draagvlak is voor projecten, dus hoe meer mensen geven, hoe beter er kan worden aangetoond dat als de uitbreiding er komt, er ook veel gebruik van gemaakt wordt.

Namens de Speeltuinvereniging alvast hartelijk dank dat u ook in deze tijd Speeltuinvereniging Sint Vitusholt een warm hart toedraagt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button