Sport

Sponsorloop voetbalvereniging BATO groot succes

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 10 april heeft de voltallige jeugd van de vv BATO zich ingezet voor de sponsorloop. In de huidige corona tijd waarin we nu met elkaar zitten proberen we er met elkaar het beste van te maken.

- advertentie -

De kinderen kunnen al weer geruime tijd bij de vv BATO terecht voor trainingen en onderlinge partijtjes, waarbij de trainers/leiders een groot compliment verdienen. Het zijn deze vrijwilligers die in deze bijzondere tijden meehelpen om de kinderen niet alleen te voorzien van trainingen, maar zeker ook om zonder wedstrijden te spelen het plezier hoog te houden.

(Lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Daarnaast beschikt de vv BATO over een zeer actieve en betrokken jeugdcommissie. Deze commissie kwam met het idee om een sponsorloop te organiseren, maar wilde er wel een doel aan verbinden. Immers het stimuleert alleen maar meer als je een te behalen doel voor ogen hebt. Intern werd het idee neergelegd om door middel van een sponsorloop alle kinderen voor het komende voetbalseizoen te kunnen voorzien van nieuwe trainingspakken.

Dit zou fantastisch aansluiten bij het nieuwe wedstrijd tenue, die door de Winschoter voetbalvereniging ook het komend seizoen in gebruik zal worden genomen. De organisatie onder aanvoering van Sven van Delden en Ronald Klunder spreken van een zeer geslaagde dag, en onder het motto ,,voor elkaar, door elkaar” hopen we met elkaar straks weer wedstrijden te gaan spelen. En uiteraard ieder jeugdlid te hebben voorzien van een nieuw trainingspak.

Lees ook: BATO-jeugd gaat hardlopen voor nieuwe trainingspakken!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button