Cultuur

Groningse bibliotheken spelen de Smerigste Quiz voor kinderen

- advertentie -

Groningen – Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten. Woensdag 14 april spelen we tijdens BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) de Smerigste Quiz!

- advertentie -

Ben jij dol op smurrie, slijm en andere viezigheden? Kijk dan woensdag 14 april naar BiebLab. Deze middag verbouwen we de studio in het SmeerLab. Speel mee met de Smerigste Quiz en kijk hoe Jeroen en Jolanda vieze proefjes doen.

Wat heb je nodig:
Een tablet of telefoon voor het spelen van de Smerigste Quiz in Kahoot.

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via www.youtube.com/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button