Economie

Karina’s Hairstyling Westerlee verhuist naar Midwolda

Westerlee – 21 jaar geleden startte Karina Dijkema in Westerlee een kapsalon. “Ik was jong en waagde de sprong in het diepe, terugkijkend op de jaren, veel lief en leed gedeeld met vele mensen. Ontzettend veel mooie kapsels mogen creëren, Met een lach en een traan kijk ik terug  op de 21 jaar.” zegt Karina.

- advertentie - 

“Het zal ontzettend moeilijk worden om de deur van salon Westerlee te sluiten… Maar ook ontzettend mooi om de ‘’nieuwe’’ salon in Midwolda te mogen openen. In 2016 opende ik een 2de salon in Midwolda bij onze toenmalige woning. Helaas in verband met privé omstandigheden moest de salon na een jaar weer sluiten.” zegt ze. “Gelukkig had ik salon Westerlee ook nog.”

Nu 3 jaar later krijgt ze de bijzondere kans om de salon in Midwolda weer te openen. En aangezien het pand, waar salon Westerlee gevestigd zit, te koop staat, heeft ze het aanbod geaccepteerd. “Een nieuwe kans en start in mijn woonplaats Midwolda. Een knusse gezellige salon, op een mooie landelijke rustige locatie. waar u van harte welkom bent, om heerlijk te genieten, en tot rust te komen, onder het genot van een kopje koffie terwijl uw kapsel wordt verzorgd.” aldus Karina.

Karina’s Hairstyling verhuist 3 Augustus naar Midwolda. Het adres is: Zuiderweg 5 9681 BM Midwolda. Telefonisch contact: 06 46 23 23 13


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button