Algemeen

Speeltuin Beerta getroffen door diefstal en vandalisme

Beerta – Gisteravond zijn bij de speeltuin door jeugd uit Beerta en omgeving vernielingen aangericht bij de speeltuin: ’t Speulparadies.” dat meldt het bestuur op hun Facebookpagina. “Ze hebben het hek open geknipt en skelters mee genomen en vernield.”

- advertentie - 
Sluiting voetbalveld
“Helaas houd dit voor ons in dat de voetbalkooi zo snel mogelijk wordt gesloten na 17.00 uur. We hadden de jeugd de kans geboden om in de avond nog even bij elkaar te komen in de voetbalkooi jammer genoeg is het dan niet mogelijk om je te gedragen.” aldus het bestuur. “We betreuren dan ook zeer dat we zulke maatregelen moeten nemen!”


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button