Algemeen

Maak knotsgekke kettingreacties met BiebLab

- advertentie -

Oldambt – Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten. Woensdag 21 april gaan we tijdens BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) knotsgekke kettingreacties maken!

- advertentie -

Woensdag 21 april gaat Dr. Loepf een knotsgekke kettingreactie maken. Hij laat deze middag zien hoe je thuis een Rube Goldbergmachine kan bouwen.

Rube Goldberg was een Amerikaanse cartoonist die kettingreacties bouwde, waarmee je simpele taken op een grappige en onnodige manier kan uitvoeren. Bouw een machine waarmee je je huisdier kan eten óf een kettingreactie waarmee je de lampen in huis kan aanzetten. Deze middag ga je je eigen Rube Goldbergmachine bouwen. De mooiste kettingreactie maakt bovendien kans op een prijs!

Wat heb je nodig:
(knutsel-)materialen waarmee je een eigen kettingreactie kan maken.
Telefoon of tablet waarmee je foto’s/video’s van je kettingreactie kan maken. Mail deze naar bieblab@biblionetgroningen.nl

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via www.youtube.com/bieblab.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button