Economie

VIKA Kunststof opent showroom en verkooppunt in Winschoten

- advertentie -

Winschoten- VIKA Kunststof, vanaf 2009 gevestigd in Bellingwolde, heeft sinds maart dit jaar een showroom en verkooppunt aan de Zeefbaan in Winschoten. Vier medewerkers zijn hier aanwezig om u voorlichting te geven.

- advertentie -

VIKA is gespecialiseerd in het leveren van kunststof en aluminium kozijnen. Doordat zij de kunststof profielen zelf produceren kunnen zij dit leveren voor een gunstige prijs. Daarnaast krijgt de klant 10 jaar garantie op de kozijnen, montage en het hang- en sluitwerk.

We nemen een kijkje in de stijlvolle showroom en spreken eigenaar Gert Visser. “het moet nog wat verder ingericht worden, maar we zijn er heel blij mee” zegt Gert. “Het is een prachtige locatie!”

Zelf is Gert veelal op de vestiging in Bellingwolde, waar de productie en uitlevering plaats vindt.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Ina Muntinga/ OldambtNu.nl

“Nieuw is onze webshop waarin zowel particulieren als bedrijven kunststof op maat kunnen bestellen en wanneer nodig kan dit zelfs binnen 3 werkdagen geleverd worden!” aldus Visser. “Naast kunststof kozijnen kan men hier ook de toebehoren zoals vensterbanken, rolluiken en screens en beglazing bestellen. Voor de handige doe-het-zelver, maar ook voor de ondernemer die snel iets nodig heeft.”

- advertentie -

Bent u benieuwd? Neem een kijkje op de website www.vikakunststof.nl of loop eens binnen in de showroom aan de Zeefbaan!

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button