Algemeen

Het vaccineren is begonnen in de Eextahal Scheemda

- advertentie -

Scheemda –  De GGD Groningen is sinds afgelopen maandag de Eextahal gaan gebruiken als vaccinatielocatie. De bezoekers gaan lopend naar binnen, waar de vaccinatie met het vaccin Pfizer/BioNTech in 1 van de 12 kamers plaatsvindt. Via een aparte uitgang verlaat men de vaccinatielocatie. Bezoekers die met de auto komen kunnen gratis parkeren.

- advertentie -

Voor wie?
In Scheemda begint GGD Groningen met het BioNTech/Pfizer vaccin. Op dit moment wordt dit vaccin gegeven aan ouderen die naar een GGD-priklocatie kunnen komen. De aankomende tweeënhalve week ontvangen 70-75 jarigen een uitnodiging. Afspraken kunnen online gemaakt worden of telefonisch via het nummer dat in de uitnodigingsbrief staat.

Samenwerking met huisartsen
Huisartsen kunnen ook gebruik maken van de vaccinatielocatie in Scheemda. GGD Groningen en huisartsen werken samen in de bestrijding van het coronavirus.

“Perfecte locatie voor deze functie”
Burgemeester Cora-Yfke Sikkema bracht afgelopen maandag een bezoek aan de locatie. “Ik ben net even langs geweest. Het ziet er heel overzichtelijk en mooi uit.” schrijft ze in een bericht op Facebook. “Perfecte locatie voor deze functie! Ben heel blij dat onze inwoners zich nu dichtbij huis kunnen laten vaccineren.” aldus Sikkema.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button