Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

22-Jarige man uit Nederland gepakt bij de grens met 500 xtc-pillen

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Een 22-jarige Nederlandse automobilist is donderdagavond aangehouden door het Grensoverschrijdend Politie Team ter hoogte van de B280 bij Bunde. De man wilde 500 xtc-pillen de grens over smokkelen. De geschatte waarde betrof € 4000,00. De pillen zijn inbeslaggenomen.

- advertentie -

Het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT)
Het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) is een samenwerkingsverband tussen de Koninklijke Marechaussee district Noord-Oost, Politie Oost-Nederland, Bundespolizei-inspektion Bad-Bentheim en Landespolizei Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen.

Het team voert in het grensgebied gemengde Nederlands-Duitse surveillances uit om grensoverschrijdende delicten, zoals mensenhandel, drugssmokkel en voertuigcriminaliteit te bestrijden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button