Economie

Kip van ’t Spit start met een tweede wagen in Beerta

- advertentie -

Beerta – Al 7 jaar is Kip van ’t Spit in Winschoten en omgeving een bekend begrip. Heerlijke kip, niet alleen van het spit maar ook van de döner spies. Jan en Andrea hebben het al lang erg druk bij de gezellige foodtruck. Vanwege het succes hebben de zoons Bas en Sjaak besloten een tweede foodtruck aan te schaffen om op andere plekken ook mensen van heerlijke kip te voorzien.

- advertentie -

“Onze truck is wat groter en biedt straks nog meer mogelijkheden,” vertelt Bas. “We hebben de truck in september aangekocht en daarna zijn we deze volledig gaan aanpassen aan onze wensen en ideeën.” Inmiddels zijn de jongens onlangs in Beerta bij de COOP gestart op vrijdag met de verkoop. En het was al super druk. “We hadden de eerste dag gehoopt op enkele klanten, maar in de loop van de dag hadden we het echt druk.”

(Lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Bij Kip van ’t Spit kunnen de klanten kiezen uit diverse opties, kip van ’t spit, kippenpootjes of lekkere kipdöner op een broodje met knapperige verse sla of in een menu box met frietjes. Alles voorzien van huisgemaakte sauzen. De broodjes zijn unieke broodjes die speciaal bij een Turkse bakker worden gebakken. Door de selectie van uitsluitend goede kwaliteit verse producten, gecombineerd met grill kan de klant een gezonde snelle maaltijd mee nemen naar huis. Op dit moment zijn de producten hetzelfde als van de foodtruck in Winschoten, maar er wordt al druk gewerkt aan de uitbreiding van de menukaart.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

De nieuwe wagen staat nu nog alleen op vrijdag in Beerta, maar al gauw zullen er extra dagen en plaatsen aan toegevoegd worden. Ook kan de foodtruck worden gehuurd voor festivals en andere buiten activiteiten. Kijk op de website www.kipvanspit.nl voor meer informatie of voor het stellen van vragen.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button