Cultuur

Winnaressen Miss Beauty of Groningen

- advertentie -

Groningen – Afgelopen zondag 25 april 2021 was de grote finale van Miss Beauty of Groningen in het Geert Teis Theater te Stadskanaal. Al 1,5 jaar lang keken de Groningse missen uit naar dit moment, en de kans om te stralen op het podium. Door Covid-19 is vorig jaar de finale uitgesteld.

- advertentie -

De finale werd live uitgezonden via RTV1. Van de honderden aanmeldingen stonden er nog 26 finalisten op het podium, onderverdeeld in drie categorieën. Miss Teen of Groningen (15 t/m 18 jaar), Miss Intercontinental Groningen en Miss Beauty of Groningen (19 t/m 26 jaar).

Faby Forster, Miss Beauty of Groningen 2019 heeft de 21 jarige Melissa Bottema uit Winsum gekroond tot Miss Beauty of Groningen 2021! Tevens werden er nog twee andere belangrijke titels vergeven. Miss Teen of Groningen is Merry-Jane Alvarez, 18 jaar en ze komt uit Groningen. Miss Intercontinental Groningen is Roosmarijn Schilder geworden, 24 jaar uit Groningen.

Zij zullen Groningen gaan vertegenwoordigen in de Nederlandse verkiezing. De verkiezing is één van de grootste verkiezingen in Nederland en zal in augustus plaatsvinden (uiteraard met voorafgaand een leertraject).

“Wij zijn allen erg trots op onze drie Groningse toppers! Wij feliciteren alle winnaressen met hun mooie titels en bedanken alle finalisten voor hun tijd en inzet! Tot volgend jaar hopelijk met publiek!” aldus de organisatie.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button